Zoek

New date Master Presenter: 20 - 22 november 2023!

Nextlevelhumanity_logo

10 tekenen dat het einde van je burn-out in zicht is (hoera!)

Toen wij zelf middenin onze burn-out zaten, dachten we dat er nooit een einde aan zou komen: eindeloos bankhangen, al moe zijn van het eten van een boterham en totale overprikkeling na een uurtje met vriendinnen. We dachten dat we nooit, maar dan ook echt nooit he, weer die energieke frisse vrouw zouden worden waar iedereen graag bij in de buurt was. We zouden voor altijd knutselend en moe aan de keukentafel het leven aan ons voorbij zien gaan. Goed, gevoel voor drama hebben we altijd gehad en misschien is dit een beetje overdreven, maar you get the point.

Tegenwoordig coachen we grote aantallen vrouwen die op een punt in hun leven zijn gekomen dat ze een andere koers willen varen. Soms – nee vaak- hebben deze vrouwen een periode achter de rug waarin ze met hun neus op de feiten zijn gedrukt. Soms omdat hun lichaam “stop” zei, soms omdat ze langere tijd over hun eigen grenzen zijn heen gegaan en net op tijd konden afremmen.

Mocht jij, intelligente krachtige en gevoelige vrouw, in een zelfde soort situatie zitten: alles gaat voorbij! Wij zien een situatie als deze nu als een kans om opnieuw jouw richting te bepalen. Je bent verder dan je denkt!

Dit zijn 5 tekenen dat die MR. Burn-out bijna de deur uit is:

  1. Wonder boven wonder voel je je iets minder moe. Je hebt het idee dat je ‘s ochtends in ieder geval weer op tijd op kunt staan en dat het goed voelt om je aan te kleden. Sterker nog, je krijgt steeds meer zin om wat meer aandacht aan je uiterlijk te besteden.
  2. Je voelt niet meer de hele dag dat angstige gevoel door je lichaam razen. Dat gevoel dat je altijd op je hoede moet zijn, alsof je voor een deel in een ander lichaam zit. Je krijgt zelfs weer meer zin om te bewegen. Je lichaam is minder gespannen.
  3. Waar je eerst je suf kon piekeren en niet kon overzien wat je aan boodschappen moest halen voor het weekend, ga je nu wonderwel op de fiets naar de supermarkt en geniet je zelfs van de tijd die je hiervoor kunt nemen
  4. Het lukt je weer om af te spreken met mensen en tijdens de afspraak niet hoofdzakelijk te hoeven denken hoe snel je weer weg mag.
  5. Je krijgt meer interesse in gezonde voeding en dingen die goed voor je zijn. Je wil goed voor jezelf zorgen!
  6. Het boeit je minder wat anderen er allemaal van denken. Je neemt opmerkingen minder serieus en legt het makkelijker naast je neer. Af en toe dan he. Sommige gesprekken blijven lastig.
  7. Als je in de spiegel kijkt zie je niet meer alleen een gekwetst en zorgen-hoofd, maar als je in je eigen ogen kijkt, kun je zelfs een glimpje trots onderscheiden (als je dit nog niet gedaan hebt; echt even doen! Nu!)
  8. Je ziet in wat tot je burn-out heeft geleid, maar bent hier niet meer alleen boos over. Af en toe voel je zelfs al een beetje dankbaarheid.
  9. Omdat je iemand bent die graag vooruit wilt, voel je dat je jezelf wat moet afremmen. Aan de ene kant ga je weer “aan” staan op dingen, aan de andere kant weet je dat je niet te snel moet gaan.
  10. Je krijgt letterlijk wat meer ruimte in je hoofd. Je gaat aan de toekomst denken. Trust us: piekerende gedachten over wat je in hemelsnaam moet gaan doen zijn normaal! Je voelt aan alles dat je niet meer terug wilt waar je vandaan kwam, maar vraagt je tegelijkertijd af waar je dan wel naartoe wilt. Doe het stap voor stap. Geef jezelf de tijd!

We honor you!
Weet dat alles met een reden gebeurt en dat je hier zoveel wijzer en sterker uit gaat komen. We nodigen je uit om 20 en 21 april naar het Live your Purpose Event te komen om samen met ons jouw visie voor de toekomst te creëren. Zodat je weet waar je naartoe mag. We gaan niet alleen cognitief aan de slag, nee je gaat verbinding maken met je hart. Zodat je vanuit daar voelt wat jouw ziel nu nodig heeft en waar je naartoe mag gaan. ALS je voelt dat je daar aan toe bent. Als je al moe wordt bij het idee: kruip dan lekker onder die deken en weet dat alles precies op het juiste moment gebeurt. Blijf zacht, neem de tijd en versterk jouw fundament.

 

NextLevelHumanity_MabelCrystal

meet the founders

Next Level Humanity komt voort uit de visie dat de wereld behoefte heeft aan een nieuw soort leiderschap, namelijk vanuit een balans in masculiene en feminiene waarden. Aan mensen die het verschil maken om de wereld radicaal verder te brengen. Wat hier voor nodig is, is dat zoveel mogelijk mensen gaan leven en ondernemen vanuit hun Purpose in Life.

TNBW
academy

TNBW
academy

eindelijk maandag
the course

eindelijk maandag
the course

infinite potential

infinite potential

onze laatste blogs

Master_Presenter_Mabel

new website is live

Time for a new chapter:
Next Level Humanity goes global!

Check my brand new English website here. ✨ 

With love,

Mabel