Zoek

New date Master Presenter: 20 - 22 november 2023!

Nextlevelhumanity_logo

Het geheim van een succesvol 2018

Wat zijn we met z’n allen zoekend. Allemaal op zoek naar mogelijkheden en kansen. Om een bijzonder leven te leiden. Om in overvloed te kunnen leven. Om succesvol te zijn. Om in dit leven een bad-ass legacy voor elkaar te boksen.

Hiervoor werken we hard. Keihard. We doen er alles aan om succes te behalen. En waarom? Bottom line: om geluk te ervaren en gelukkig te zijn.

Maar wat als hard werken niet de weg naar geluk is? Wat als we je nu vertellen dat het juist ANDERSOM werkt? Dat het bijzondere leven, de overvloed en het succes juist naar je toekomen, door gelukkig te ZIJN?

Happiness komt niet door dingen te doen. Tuurlijk, sommige dingen die je doet, geven zeker een groot gevoel van geluk, een halleluja-moment of een big rush, maar je ervaart LANGDURIG geluk door te ZIJN. Je kent hem ondertussen vast wel: we zijn human beings, geen human doings. 

Van jongs af aan krijgen we geleerd om conditioneel te denken: ‘Als je dit doet (en uiteindelijk hebt), dan… word je gelukkig.’ We leren dat we voor geluk vooral veel dingen moeten doen. Maar wat we niet geleerd krijgen, is wat ZIJN ons brengt.

Juist daar ligt het geheim van succes. Precies daar: in het zijn. Door bewust adem te halen, fit en gezond te zijn en onze zintuigen te ervaren. In deze dingen ligt true happiness verborgen.

Wat brengt het om dingen te doen en te ervaren zonder ze bewust mee te maken? Het maakt ervaringen vluchtig, kortstondig en met de kans een gevoel van leegte en eenzaamheid te ervaren wanneer de ervaring voorbij is.

Maar als je de kunst van het ZIJN steeds meer eigen maakt, dan zul je zien dat je steeds vaker in een happy place vertoeft. Dat je liefde, vertrouwen en dankbaarheid door je heen voelt stromen als een onuitputtelijke bron van happiness.

En dat is ook waar de wet van aantrekkingskracht kicks in. Hoe meer jij vanuit het gevoel van happiness leeft, hoe sneller het bijzondere leven, de overvloed en het succes er zullen zijn.

Dus onze tips voor 2018? Haal adem. Ben in het moment. Kijk. Ruik. Proef. Luister. Voel. Ben dankbaar. Zoek verbinding. Ben nieuwsgierig. Vertrouw. En maak 2018 een kick ass happy jaar!

 

En wil je weten hoe je vanuit happiness in the now jouw bad ass legacy manifesteert? Kom dan zeker naar het Live your Purpose Event op 20 en 21 april. Lees hier alle info en koop je ticket!

 

NextLevelHumanity_MabelCrystal

meet the founders

Next Level Humanity komt voort uit de visie dat de wereld behoefte heeft aan een nieuw soort leiderschap, namelijk vanuit een balans in masculiene en feminiene waarden. Aan mensen die het verschil maken om de wereld radicaal verder te brengen. Wat hier voor nodig is, is dat zoveel mogelijk mensen gaan leven en ondernemen vanuit hun Purpose in Life.

TNBW
academy

TNBW
academy

eindelijk maandag
the course

eindelijk maandag
the course

infinite potential

infinite potential

onze laatste blogs

Master_Presenter_Mabel

new website is live

Time for a new chapter:
Next Level Humanity goes global!

Check my brand new English website here. ✨ 

With love,

Mabel