Zoek

New date Master Presenter: 20 - 22 november 2023!

Nextlevelhumanity_logo

Ik zie jou

Ik sta op het podium en ik zie je zitten. Links van het midden aan het gangpad. Je valt me op. Ik zie je armen over elkaar en ik herken het. Ik zie je ene been over je andere en ik herken het. Ik zie je schouders opgetrokken. Ik zie je ogen; je kijkt strak voor je uit. Een voorzichtige glimlach naar je buurvrouw. Ik herken alles. Je bent een ster in aanpassen. Jarenlang heb je gedaan wat anderen van je verwachtten. Je hebt je volledig geïdentificeerd met wat je deed. Met je baan, de rollen die je had. En nu ben je er klaar voor om te gaan doen waar JIJ gelukkig van wordt. Maar omdat je niet weet wat je écht wilt, weet je even niet meer wie je bent.

Het is een stap geweest om te komen. Dat weet ik. Wel 3 keer ben je op de betaalpagina gekomen van het event. Weken heb je er over nagedacht. Moet je écht gaan? Alleen? Is het niet te massaal? En kán het? In twee dagen een doorbraak om je Purpose in Life te vinden? Kun je t echt niet zelf?

We zijn blij dat je er bent. Dat JIJ jouw leiderschap hebt gepakt en er bént.
Ik ken je niet. Ik heb je nog nooit gezien. Ik zie je geboeid luisteren als we ons eigen verhaal vertellen: van het eerlijke drama van onze burn-out naar het leven van onze Purpose. Ik zie het verlangen branden in je ogen. Maar je probeert het ook te verbergen.
Je staat het jezelf niet toe.

Je mag er nog niet naar verlangen van jezelf.

Wat is je verhaal? Voel je je zoals ik me jaren geleden voelde? Toen niemand ooit had verwacht dat ik, die krachtige vrouw die alles voor elkaar leek te hebben, maandenlang uit het veld was geslagen? Toen ik de burn-out bijna achter de rug had en langzaam aan de toekomst durfde te denken? Toen de angst nog door mijn lijf gierde zonder dat iemand het merkte? Toen ik blij was dat ik weer normale dingen kon doen als afspreken met vriendinnen, boodschappen doen? Toen ik mezelf suf piekerde wat ik in hemelsnaam moest gaan doen voor werk? Dat niets leuk genoeg leek?

Als het tijd is voor een opdracht intuitief schrijven zie ik je pen over het papier vliegen. Af en toe kijk je omhoog, dan weer naar het papier en je blijft schrijven. Wat zou je schrijven? Zelf houd ik ook van schrijven. Soms houd ik meer van schrijven dan van praten. Als ik schrijf dan heb ik het gevoel dat het uit mijn buik komt, dat ik de waarheid, de echte waarheid, naar buiten breng. Dat wat mij diep van binnen raakt, dat wat nog niet gedeeld is met anderen. Mijn eigen waarheid. Hele boeken schreef ik vroeger vol. Jij ook, dat zie ik. 

Net als dat ik weet dat je de visualisatie die ik nu ga geven fantastisch gaat vinden. Ik ga er voor zitten op mijn kruk op het podium. De lichten worden gedimd. Onze blikken kruisen elkaar. Hėėl even. Ik geef je een knipoog. De visualisatie gaat over jouw diepste verlangens, je gaat naar je dromen in de meest pure vorm. 

Ik kijk naar je. Je hebt je ogen dicht. De tranen rollen over je wangen. Je schouders zijn gezakt. Je voeten op de grond. Ik zie je ademen. Je hart gaat open. Ik weet dat je het weet. Je bent niet wat je doet. Je gaat doen wie je bent.

Kom op 20 en 21 april ook naar het Live your Purpose Event. Vind jouw antwoorden en vind jouw Purpose in Life.! Nu nog beperkt aantal tickets voor jubileumaanbod 97 euro!

 

NextLevelHumanity_MabelCrystal

meet the founders

Next Level Humanity komt voort uit de visie dat de wereld behoefte heeft aan een nieuw soort leiderschap, namelijk vanuit een balans in masculiene en feminiene waarden. Aan mensen die het verschil maken om de wereld radicaal verder te brengen. Wat hier voor nodig is, is dat zoveel mogelijk mensen gaan leven en ondernemen vanuit hun Purpose in Life.

TNBW
academy

TNBW
academy

eindelijk maandag
the course

eindelijk maandag
the course

infinite potential

infinite potential

onze laatste blogs

Master_Presenter_Mabel

new website is live

Time for a new chapter:
Next Level Humanity goes global!

Check my brand new English website here. ✨ 

With love,

Mabel