Infinite Potential for New Leaders

Let mystery be your strategy

NLH_Groepsfoto_zonder

Voel jij een roeping

Ben je de afgelopen tijd enorm gegroeid en voelt het alsof je niet meer helemaal in je eigen leven past? Of zijn de omstandigheden in je leven veranderd waardoor je voor een nieuw hoofdstuk staat? Wie ben je in dit volgende hoofdstuk? Wie wil je zijn?
Voel je dat je dingen anders wil gaan doen in de liefde, in je gezondheid of in je werk?

Je wil het niet doen hoe je het altijd deed: een doel bepalen en gaan met die banaan.

Je weet dat je je eerst mag verbinden met jouw ware kracht en met iets dat hoger, grootser is dan jijzelf. 
Omdat dán je echte, ware potentieel vrijkomt. 

Dit is het moment.
Het is tijd. Tijd om alles wat je hebt meegemaakt in je leven en waar je ziel ten diepste naar verlangt samen te laten komen!

Hoe? 

Stop met wilskracht

De reden dat we nog niet zijn waar we zouden kunnen zijn is niet omdat we harder moeten werken, zoeken of ons best doen.
Het kan veel, véél moeitelozer dan dat.
Het gaat er om dat je jouw zielspad loopt.

Stap in het veld van infinite potential.

  • Jouw zielspad is een co-creatie met:
    je multidimensionale helderwetendheid, oftewel: je zesde zintuig 
  • je unieke gifts waar alleen JIJ mee geboren bent 
  • je gidsen, voorouders en alle support die voor jou bereikbaar is als je eenmaal weet hoe

In dit magische en bijzondere programma ontdek en ontwikkel je deze krachtbronnen in drie maanden tijd.
Zodat je beter start dan ooit: vol helderheid over jouw koers en in diepe connectie met jouw ware kracht en gifts die je met de wereld te delen hebt. 

Je krijgt niet waar je van droomt, maar wat je toelaat

Laat ons de gids zijn op jouw pad

Dit is waar wij in geloven: er is meer tussen hemel en aarde en we hebben allemaal een mate van helderwetendheid in ons. We zijn spirituele wezens met een taak hier op aarde. We zijn dit alleen vaak vergeten.
Jij hebt een Purpose in Life en ook voor jou ligt er een magisch pad waarop je alles van jezelf tot uiting mag brengen. Vanuit het volste vertrouwen en het gevoel dat je gedragen wordt. Dat je goed bent zoals je bent. Dat je liefde verspreidt. Maar ook dat je jezelf steeds opnieuw mag uitvinden en hierin een voorbeeld voor velen mag zijn.

Als we onze ware ik weer herinneren en vanuit ons volste potentieel leven dan maken we samen een kwantumsprong in de evolutie! Het resultaat: een wereld waarin gelijkwaardigheid, saamhorigheid en duurzaamheid vanzelfsprekend zijn. 

Manon Ende - Ondernemer

Ik vind het moeilijk in woorden te vatten, al ben ik daar meestal op papier vrij goed mee 😉 Het is vooral een gevoel wat ik meeneem. Een diep gevoel van rust, van vertrouwen, connectie. Dat het “All Good” is, het donker en het licht. Een gevoel van “Guidance”.
Wat voor impact dit op mij en mijn leven heeft is dat ik nog dichter bij mezelf kan en durf te zijn. Meer overgave, voelen vanuit het NU en het enige wat ik hoef te “weten” of volgen is de eerstvolgende stap, de fluistering, het gevoel wat kriebelt, datgene wat trekt en wat een yesss gevoel geeft. Vanuit dát vertrouwen in actie komen, met de diepe wetenschap dat alles goed is – for the highest Good of all.

Natasha Pavic - Team Manager

Als coach zou ik jou omschrijven als intuïtief, open, hartelijk, gevoelig
ondersteunend, humorvol en met een heldere uitleg. Jij loopt op een hele fijne manier mee met mijn reis naar mezelf en helpt me echt luisteren naar mijn intuïtie en dit ook te gebruiken in mijn keuzes, ideeën en interacties met anderen.
Jullie laten mij (en de andere ladies) zien en voelen dat we mooi en goed genoeg zijn zoals we zijn, door de tools aan te reiken om alles wat wij zijn te omarmen. Dit alles doen jullie op een hele fijne en natuurlijke manier vanuit je eigen intuïtie, compassie en inzichten.

Vera - Rechter

Verblijven in jouw energie en jouw intuïtieve manier van werken is helpend en helend. Het raakte bij mij alle lagen. Ik liep even helemaal vast, voelde een vreemdsoortige paniek, ik twijfelde aan wat ik zo stellig als mijn kern had geweten en gevoeld. Door jouw liefdevolle aandacht en werkvormen voelde ik de rust en de ruimte om weer op een andere manier naar de situatie te kijken en het te doorvoelen. We hebben licht geworpen op mijn omgeving (mensen en ervaringen), de storm om mij heen. En je bracht me weer bij mijn kern, het diepe vertrouwen op het universum en in mijzelf. Die kern is er, ongeacht de stormen om mij heen. Dat voelen. Je bent voor mij een bron van inspiratie om steeds meer te leven op mijn intuïtie.

Spirit

De methode die we hebben ontwikkeld is SPIRIT en we gidsen jou in dit bijzondere programma langs de 6 impactvolle stappen die leiden naar diepe connectie met jouw zielspad:

1. Surrender to your Wisdom:
Je komt in diepe connectie met de eeuwenoude wijsheid die wij vrouwen in ons hebben, zoals je zesde zintuig

2. Praise your Desires:
Je komt in contact met je diepste verlangens, die je misschien ooit hebt weggestopt

3. Illuminate yourself:
Je ontdekt jouw eigen unieke gave, jouw gifts, jouw licht waarmee je de wereld inspireert 

4. Reconnect with your Soul:
Je ontdekt het goud uit jouw voorouderlijn en hoe alles in je leven als een puzzel in elkaar past

5. Ignite your Fire:
Je geeft concreet richting aan het vuurtje dat van binnen brandt 

6. Treasure your wholeness:
Je voelt je meer dan ooit verbonden met jouw plek in de wereld. Je voelt WHOLENESS en je leven klopt meer dan ooit 

infinite potential

Deze bijzondere reis duurt 3 maanden en is opgebouwd uit drie keer een live tweedaagse, geleid door Mabel en Crystal.

Dit is wat het programma praktisch inhoudt: 

Bonus

En nog bijzondere dingen die nog een verrassing zijn!

Meld je hieronder aan voor de wachtlijst en dan houden we je op de hoogte van een nieuwe startdatum in 2023.

Maak ruimte voor dat wat gevonden wil worden

De vrouwen met wie wij grote successen behalen: 

  • zijn intuïtief, werken en leven vanuit hun gevoel en hart, maar hebben ook een sterk ontwikkeld brein (wat soms in de weg zit ;-))
  • hebben al aardig wat aan persoonlijke ontwikkeling gedaan en willen de spirituele kant in zichzelf nog meer ruimte geven 
  • hebben interesse in de mystieke kanten in het leven en staan daarnaast met beide benen op de grond 
  • hebben mooie prestaties geleverd, al heel wat bijzondere dingen in hun leven gedaan en zijn mensen voor wie het glas altijd half vol is 
  • kunnen veel dragen en zijn voor veel mensen een grote steun, maar zijn er nu klaar voor om zelf gedragen te worden en nog meer in overvloed te ontvangen 
NextLevelHumanity_MabelCrystal

NEXT LEVEL humanity

Het leven is nu.

Als je niet kon falen en je was zeker van succes… wat zou je dan doen?
Als je 100 miljoen op de bank had…wat zou je dan gaan doen?
Als je nog een half jaar te leven had…wat zou je doen?

Als jij je geroepen voelt om een nieuwe koers in te slaan en je bent bereid om hier op een multidimensionale manier mee aan de slag te gaan, meld je dan aan voor de wachtlijst en dan houden we je op de hoogte van een nieuwe startdatum in 2023.