Master Presenter

jouw boodschap met impact de wereld in

NextLevelHumanity_Infinite Potential_vrouwen_zw

in the spotlight

Veruit de meeste mensen vinden het spannend om te spreken. Zijn bang om iets verkeerds te zeggen. Dat het niet goed (genoeg) zal zijn. Een black-out krijgen of op een andere manier zullen falen.

En public…

En wat men daar dan van zal vinden. Wat we daar zélf van zullen vinden. De Gremlin op onze schouder die te keer gaat over wat beter kon, wat ronduit mis ging of wat mensen die zeiden dat het goed was, er écht van vonden…

Doodzonde als je hierdoor kansen in zichtbaarheid en om jouw stem te laten horen aan je voorbij laat gaan of ze überhaupt niet creëert. Niet wetende wat je wérkelijk in je mars hebt…

Maar laat dit klein spelen vanaf nu verleden tijd zijn, want nu is er de training: MASTER PRESENTER.

shinen op welk podium dan ook

Stel je eens voor: je staat met gemak op elk podium (klein of groot) en staat erom bekend dat je altijd stralend, ontspannen, met enorm veel plezier en volledig als jezelf voor groepen staat. Er is ruimte voor spontane impulsen, je kunt spelen met wat er ontstaat en de energie in het publiek is fantastisch. Na afloop zijn de mensen in het publiek geraakt, geïnspireerd en vooral… getransformeerd, want jouw talk of training maakt écht impact.

Zeg eens eerlijk... wat zou dit voor jou betekenen?
Hoe waanzinnig goed zou je je voelen?

Wat als we je vertellen dat je in 2023 een fenomenale spreker kan worden? Omdat je helder hebt wat jouw zielsboodschap is, wat jou uniek maakt als spreker en hoe je jouw boodschap met impact de wereld in krijgt. Of je nu spreker, trainer of coach bent, of dat je graag voor groepen wilt gaan staan en mensen maximaal wilt inspireren.

Ben je er klaar voor om het podium op te gaan en om één van de beste sprekers out there te worden?

wat vinden zij?

Authentiek en vol vertrouwen
op het podium staan

Ik ben mabel

Zo’n 10 jaar geleden stond ik (Mabel) haperend, met vlekken in mijn nek en met het hart in m’n keel voor kleine groepen van nog geen 10 mensen. Ik had sprekersangst en niet zo’n beetje ook.

Maar ik had ook een droom; ooit voor honderden of zelfs duizenden mensen staan en deze transformeren met onze boodschap.

Maar hoe dan? Ik liep tegen veel vragen aan: Wat is precies m’n boodschap? Hoe kan ik écht volledig authentiek zijn? Hoe krijg ik het voor elkaar om ontspannen op een podium staan, aligned met mezelf en wat ik te brengen heb? Hoe overwin ik m’n angsten? Wat is mijn ware stem? Hoe vertaal ik mijn kennis naar een heel goed programma of fantastische talk? En ga zo maar door.

Een nieuwe passie van mij ontstond: alle kennis tot me nemen om de best mogelijke spreker out there te worden!

Ik ben bij elke training, ieder seminar, elk webinar en alle andere vormen, sprekers gaan observeren en vooral ook gaan voelen welke de meeste impact maakten. Het werd steeds duidelijker wat fenomenale sprekers onderscheidt van de slechte of “ok” sprekers. Wat heeft geleid naar onze unieke aanpak SPEAK.

Nu, jaren later, sta ik moeiteloos op podia in grote zalen. Ik ben niet meer bezig met mezelf. Ik hoef me niet meer druk te maken over hoe ik overkom, wat en hoe ik iets ga vertellen, maar heb vooral heel veel plezier en weet precies hoe ik met alle knowhow het publiek het beste van mezelf kan geven!  

Speak formule

1. Start conquering your fears:
We voelen allemaal weleens angst als het gaat om dat podium pakken. In deze stap kijken we die angst aan en reken je er mee af op een unieke manier. Je gaat ervaren hoe je gebruik kunt gaan maken van dit gevoel om een nog krachtigere performance neer te zetten.

2. Perform at 100%:
In deze stap leer je alles over hoe je volledig ingetuned kunt zijn op je publiek. Hoe je het voor elkaar krijgt dat de mensen in de zaal geboeid naar je luisteren en alleen maar meer willen horen en zien. Je gaat kennis krijgen over hoe mensen leren en luisteren en nog véél meer. Dit alles om het te kunnen vertalen naar jouw specifieke boodschap.

3. Excel in delivering content:

Waarom worden sommige sprekers vergeten en andere niet? We hebben unieke methodes voor je hoe je er voor zorgt dat wat jij te brengen hebt écht impact maakt. Hoe je er voor zorgt dat het mensen écht inspireert en transformeert, zodat ze echt onthouden wat je hebt gezegd en overal over waar ze komen over je gaan vertellen.

4. Align Body, Mind & Soul:

In deze mooie stap ga je aan de slag met jouw presence. Vanuit jouw vrouwelijke kracht. Hoe je een onvergetelijke indruk maakt. Dit gaat veel verder dan woorden. Je zult nog meer in je kracht en authenticiteit gaan staan en stralen als nooit tevoren. Magnetiserend! Ze zullen niet meer om je heen kunnen.

5. Know your Soul’s message:

Wat is de boodschap die jij bedoeld bent om te verspreiden? Wat mag er vanuit jouw Ziel de wereld in worden gebracht? Met verrassende en diepgaande werkvormen ga jij hier achterkomen. Of je droom is om op podia te staan, fantastische trainingen te geven of een andere rol voor je ziet waarin je inspireert. We weten dat je na dit programma niets liever wilt!

Inclusief

  • Een programma van 3 transformerende live dagen (28, 29 en 30 maart 2023) vol theorie, templates, oefeningen en persoonlijke aandacht van Mabel.
  • Vol verrassende en diepgaande werkvormen zoals visualisaties, schrijf- & spreekopdrachten en andere vormen die een holistische aanpak bewaken.
  • Inspirerende groep vol support en inspiratie met de andere deelneemsters!
  • Training wordt gegeven door Mabel in een fantastische locatie in Culemborg.
  • De live dagen zijn volledig verzorgd met vegetarische snacks en lunches. Op de laatste dag sluiten we af met een bruisende borrel! 

investering

De investering van dit 3-daagse programma dat jouw leven gaat veranderen bedraagt 2397 euro (normaal 3497 euro).

Let op:

  • Vol = vol. We hebben een max 20 plekken waarvan er al een aantal zijn vergeven, dus wacht niet te lang met inschrijven.
  • Prijzen zijn exclusief BTW.
  • Betalen in termijnen is mogelijk, alsmede betaling door je werkgever. Plan je call in om deze mogelijkheden te bespreken.

Het is tijd dat de wereld jouw stem hoort

speak and inspire

Ben jij er klaar voor om álles wat jou tegenhoudt op te ruimen om voluit te kunnen gaan SHINEN?! Op welk podium dan ook?!

Met MASTER PRESENTER:

✔️ Ontdek je wat jouw unieke zielsboodschap is.
✔️ Leer je hoe je over je (eventuele) sprekersangst heen komt en deze juist weet te gaan inzetten om tot grotere hoogtes te komen.
✔️ Weet je precies hoe je ervoor zorgt dat je tot maar liefst 75% meer transformerende impact maakt op je publiek.
✔️ Ontdek je het grote geheim achter de juiste opbouw van je talk/training, inclusief alle templates voor het creëren van autoriteit, een veilige setting en hoe je de nodige verbinding met je publiek maakt.
✔️ Word je een ronduit fenomenale spreker!! Een waarbij het publiek aan je lippen hangt en niet naar huis wil…

We gaan 3 dagen intensief met elkaar aan de slag op een prachtige locatie in Culemborg. Wij gaan je overladen en begeleiden met super waardevolle templates, structuren en content, speciaal toegespitst op jou. Stap voor stap ontwikkel jij je skills, ga je naar een nieuw level en pas je alles toe.

YOU WILL ROCK THE STAGE!

Ben jij er klaar voor om vol in het licht te staan?
Plan hieronder jouw call in en we voorzien je van alle informatie.

Voor wie?

Dit programma is geschikt als je wilt werken aan je zichtbaarheid. Als je de ambitie hebt om een volgende stap te zetten in spreken, trainen, teachen of coachen. Je wilt comfortabel voor (kleine, grote, live of online) groepen staan of doet dat al en je bent op zoek naar een manier om vanuit helderheid waardevolle content over te brengen. Je wilt een fantastische talk, training of programma in elkaar gaan zetten, mensen diepgaand coachen of je wilt iets gaan overbrengen dat écht blijft hangen.

Het kan ook zijn dat je in loondienst bent en een betere en meer ontspannen spreker wilt worden. Maar het is ook voor vrouwen die af willen rekenen met (het laatste restje?) onzekerheid en willen VOELEN hoe krachtig ze zijn als inspirator. Je gaat een nieuw level in jezelf aanboren, hoe dan ook. Daar staan onze programma’s om bekend!

Voel je aan alles dat dit voor jou is, maar vind je het ook spannend?

Heb je nog vragen of wil je gewoon even sparren? Plan een gratis gesprek met ons in!