Claim hier jouw ticket voor GIFTED!

Life and Business Coaches, Sprekers en Auteurs

MEET THE FOUNDERS

NextLevelHumanity_logo
NextLevelHumanity_MabelCrystal

MABEL EN CRYSTAL

Als klein meisje waren we vastbesloten om de wereld te gaan veroveren. We droomden over wat we allemaal zouden gaan doen, wat we zouden meemaken en wie we zouden zijn! We zouden veel van de wereld gaan zien, mooie dingen creëren en ultieme liefde ervaren. 
Vóór ons 30e zaten we al in de directie van een multinational. We maakten de ene na de andere promotie en the sky was the limit. Voor de buitenwereld hadden we het prima voor elkaar, maar van binnen versterkte het gevoel dat er iets niet klopte. We wisten dat er veel meer in ons zat dan wat we lieten zien.Toen we allebei ook nog in een burn-out terecht kwamen, werden we volledig teruggeworpen op twee vragen: “Wie wil ik zijn?” en “Wat wil ik écht?” In 2013 sloten we een pact en startten we met ons bedrijf en onze missie: het moést anders kunnen. We ambieerden niet een “oké” leven. We wilden gaan voor ons meest bijzondere leven.
Om vanuit daar bij te dragen aan een mooiere wereld.

Om dit voor elkaar te krijgen hebben we ons jaar na jaar spiritueel, vaktechnisch en zakelijk ontwikkeld: van internationaal spreken tot Chinese geneeswijzen, van mediumschap tot onze voorliefde voor muziek: alles van ons komt tot uiting in ons bedrijf nu en is dienend in het grotere geheel. Inmiddels staat er een fantastisch bedrijf en hebben we een waanzinnig en toegewijd team in dienst.

Een bijzonder leven

Inmiddels hebben duizenden multi getalenteerde en bewuste vrouwen de weg naar ons gevonden. We werken met de meest prachtige vrouwen. Dankzij de programma’s zijn ze er achter gekomen wat hen écht gelukkig maakt. Zij voelen zich krachtiger dan ooit en ze hebben een nieuwe realiteit gecreëerd: een leven vanuit hun ziel waarin alles samenkomt. Een bijzonder leven.

Onze methodes laten zich het beste omschrijven door de combinatie van spiritualiteit, life & business. Wij geloven niet in hokjes en onze klanten ook niet! We geloven wél in een holistische aanpak en combineren de kracht van jouw bewustzijn met je onderbewustzijn, zodat je daadwerkelijk manifesteert waar je van droomt.
Dit leven én deze manier van werken is voor iedereen mogelijk. 

NextLevelHumanity_MabelCrystal

together we rise

Next Level Humanity is al lang niet meer alleen een bedrijf, maar het is een movement van buitengewone en zelfbewuste vrouwen die betekenis willen voelen in hoe zij leven en werken. Wat of welk werk zij ook doen: zij hebben het glas halfvol en worden gedreven in het verlangen om hun eigen pad te lopen. Vol vrijheid, liefde en zingeving! Zij inspireren door de manier waarop zij in het leven staan en de moed hebben om steeds opnieuw keuzes te maken die goed zijn voor henzelf, hun omgeving en de wereld. They are women who lead and show the way to next level humanity!