Zoek

New date Master Presenter: 20 - 22 november 2023!

Nextlevelhumanity_logo

Podcast: De grootse versie van jezelf tot uiting brengen: een sleutel!

Veel vrouwen die we coachen hebben de ambitie om bij te dragen aan een mooiere wereld en weten dat ze dit vanuit de “beste” versie van zichzelf moeten en willen doen. We krijgen vaak de vraag: je ware ik, de grootse versie van jezelf tot uiting brengen, hoe doe ik dat nu precies?

Bijna elke vrouw stapt in de valkuil die we in deze podcast bespreken. Het zorgt ervoor dat we maar een fractie van wie we werkelijk zijn naar buiten brengen.
Geen cliché antwoord in deze podcast. Deze podcast gaat over wat van (optimistische!) vrouwen in deze tijd wordt gevraagd en wat de sleutel is om je vooral nog COMPLETER te voelen. Want hoe completer we ons voelen, hoe rijker en moeitelozer we onszelf tot uiting brengen: groots!
En hoe meer we dit belichamen, hoe meer we de wereld echt verder helpen. ❤️

Liefs,
Crystal & Mabel

Abonneer je hier op The New Business Women Podcast op iTunes

NextLevelHumanity_MabelCrystal

meet the founders

Next Level Humanity komt voort uit de visie dat de wereld behoefte heeft aan een nieuw soort leiderschap, namelijk vanuit een balans in masculiene en feminiene waarden. Aan mensen die het verschil maken om de wereld radicaal verder te brengen. Wat hier voor nodig is, is dat zoveel mogelijk mensen gaan leven en ondernemen vanuit hun Purpose in Life.

TNBW
academy

TNBW
academy

eindelijk maandag
the course

eindelijk maandag
the course

infinite potential

infinite potential

onze laatste blogs

Master_Presenter_Mabel

new website is live

Time for a new chapter:
Next Level Humanity goes global!

Check my brand new English website here. ✨ 

With love,

Mabel