Zoek

New date Master Presenter: 20 - 22 november 2023!

Nextlevelhumanity_logo

Podcast: Hoe je uit je Gouden Kooi breekt

Maandagochtend. Daar ga je weer. Net toen je even opgeladen was van het weekend, werd het alweer tijd om te gaan werken. Alles in je lijf zegt dat in dit bedrijf je toekomst niet meer ligt. Misschien zou je iets minder kunnen gaan werken zodat je meer tijd hebt voor jezelf. Zodat je er achter komt waar je dan wél blij van wordt… Je zou eigenlijk willen gaan ondernemen, maar in principe heb je het allemaal voor elkaar, een mooi salaris, huis, auto… dit kun je toch niet allemaal achterlaten voor een of ander vaag idee? En hoe moet het dan eigenlijk met de hypotheek? Ondertussen tikt de tijd door en heb je het gevoel dat je steeds meer energie verliest. 

Time for change woman!

Wil je verandering maar durf je de stap niet te zetten vanwege de zekerheden die je nu hebt? Luister dan zeker naar deze podcast. De afgelopen jaren hebben wij honderden vrouwen geholpen om hun hart te volgen. Één ding is zeker: het gaat er om dat je gaat VOELEN dat je niet anders kunt, dán kom je écht in beweging. Crystal geeft in deze podcast haar top 3 tips waarmee je dit voor elkaar gaat krijgen!

Laat ons weten wat je van de podcast vond en of je vragen hebt!

Liefs,

Crystal & Mabel

Abonneer je hier op The New Business Women Podcast op iTunes

NextLevelHumanity_MabelCrystal

meet the founders

Next Level Humanity komt voort uit de visie dat de wereld behoefte heeft aan een nieuw soort leiderschap, namelijk vanuit een balans in masculiene en feminiene waarden. Aan mensen die het verschil maken om de wereld radicaal verder te brengen. Wat hier voor nodig is, is dat zoveel mogelijk mensen gaan leven en ondernemen vanuit hun Purpose in Life.

TNBW
academy

TNBW
academy

eindelijk maandag
the course

eindelijk maandag
the course

infinite potential

infinite potential

onze laatste blogs

Master_Presenter_Mabel

new website is live

Time for a new chapter:
Next Level Humanity goes global!

Check my brand new English website here. ✨ 

With love,

Mabel