haute-stock-photography-subscription-mellow-morning-collection-final-9

THE CIRCULAR COURSE

Verlang jij er naar om te reflecteren op waar je staat en wat echt belangrijk voor je is? En wil je meer ruimte geven aan een verlangen dat in jou leeft?  

In deze cursus breng je in één maand een hartsverlangen tot bloei. Niet met een nieuwe to do lijst.
Maar door elke week een stap te zetten aan de hand van 3 cycli in het leven: de Maan, je vrouwelijke cyclus en de 5 elementen. In amper 4 weken tijd kom je in dieper contact met de wijsheid van je lichaam, je diepste gevoelens en in sterke
verbinding met de kosmos en de natuur. Van hieruit blijf je heel dichtbij jezelf in elke situatie, kom je in een ultieme flow en ontstaan prachtige dingen die voortkomen uit jouw ziel. Als je deze cyclische manier van leven, werken en creëren eenmaal hebt ontdekt wil je niets anders meer!

Helemaal in lijn met wat de Nieuwe Wereld nu van ons vrouwen vraagt. Als zelfbewuste, ambitieuze vrouwen hun vrouwelijke essentie aanboren brengen ze de grootste GIFT de wereld in. Van binnen naar buiten. Van angst naar liefde. Van wilskracht naar overgave. Van schaarste naar overvloed. Terug naar onze vrouwelijke oerkracht.

THE CIRCULAR COURSE

Ben jij van gaan met die banaan en actie in de taxi?
Maar merk je dat je de laatste tijd steeds vaker naar weekendjes-alleen-weg, retraites en het schrappen van afspraken in de agenda aan het kijken bent?
Voel je tegelijkertijd dat dit niet voor langere tijd gaat opleveren wat je hoopt: die diepe onderstroom van rust in je lijf?
Je wil niet inleveren op je ambitie en enthousiasme, maar wel meer kloppende keuzes maken vanuit “wat de bedoeling” is, nog meer vanuit verbinding met jezelf. 

Moeitelozer.
Meer jij.
Je gedragen voelen.

De meeste intuïtieve, zelfbewuste vrouwen met ambitie herkennen dit.
Als jij dit ook bent, dan kunnen we je met zekerheid te zeggen dat deze cursus alles voor je gaat veranderen: van hoe je in het leven gaat staan tot het ontdekken van jouw goud.

Wij vrouwen zijn cyclische wezens. Ons lichaam heeft een bioritme. De Maan heeft invloed op ons. De natuur en de 5 elementen zijn onze leermeesters als het gaat om moeiteloos iets tot stand brengen: elke winter sterft er iets af, elke lente komt er iets tot bloei en so on. Cyclisch leven voelt voor de meeste vrouwen als thuiskomen. Niet meer trekken en duwen en maandelijks last hebben van hormonen, maar veel meer varen op je vrouwelijke kracht. Precies weten wanneer je wat te doen staat. Niet meer forceren. Maar je overgeven aan hoe het leven bedoeld is.

Tijdens The Circular Course ga je letterlijk terug naar jouw vrouwelijke essentie.
Je zult merken dat hoe meer je cyclisch leven in je leven integreert, hoe meer je in overeenstemming leeft met je ziel. Vanuit daar ontstaan prachtige ideeën, inzichten en voel je de betekenis. Het STROOMT!

purpose

Als wij daadwerkelijk gaan leven volgens onze eigen cyclus en de cycli in het leven, dan ervaren we veel meer tevredenheid, rust en flow

voor wie is deze cursus?

JOUW INVESTERING

Wat kun je verwachten?
Zodra je bent ingeschreven krijg je een mail met jouw persoonlijke toegangscodes voor het platform: boordevol video’s, oefeningen en visualisaties / meditaties.
Je start met het helder krijgen van je diepste verlangen op dit moment.
Daarna ga je hier stap voor stap mee aan de slag aan de hand van de module die elke week vrijkomt.

Alles is Inclusief:

  • Uitgebreid lesmateriaal in de online leeromgeving van Next Level Humanity: boordevol theorie, opdrachten en visualisaties. Je houdt onbeperkt toegang dus je kunt dit er elke maand weer zelf bij pakken! 
  • Komt het een week wat minder goed uit? Geen probleem, je hebt de tijd om in te halen en bovendien houd je je leven lang toegang tot de cursus en kun je steeds opnieuw starten en verdieping voelen: dat is hoe de meer dan 500 deelneemsters aan deze cursus het aanpakken!
  • Lifetime lid van de Next Level Humanity Community

Let op: het maakt niet uit of je wel of niet menstrueert. 
Juist als je geen menstruatie (meer) hebt, is dit een uitnodiging om nog meer naar de wijsheid en rijkdom van jouw lichaam te gaan luisteren. Deze cursus gaat er om dat je cyclisch leven en werken eigen gaat maken.

meet Crystal

Al 9 jaar leid ik met ongelofelijk veel plezier samen met Mabel ons bedrijf. De afgelopen jaren heb ik opnieuw en nog diepgaander ontdekt en ervaren wat de werkelijke kracht is van leven volgens de wijsheid van je lichaam en het universum. Naast dat ik ziek ben geweest met bijbehorende herstelperiode, heb ik ook te maken gehad met verlies op allerlei vlakken. Ik kon niet anders dan nog een level dieper naar de wijsheid van mijn lichaam gaan. Het heeft me iets groots gebracht, namelijk: het volgende level in overgave.

Overgave aan dat wat is. Werken met dat wat is. En vanuit deze zuivere, zachte energie kwamen en komen er zoveel mooie dingen tot bloei! Op een manier die moeiteloos is, lichter dan ooit. Een VERRIJKING! Zo is het idee voor THE CIRCULAR COURSE ontstaan. De vertaling hiervan is Cyclus.

Inmiddels hebben we cyclisch werken en leven helemaal in ons bedrijf geïntegreerd. Het resultaat: rust en ruimte in ons bedrijf, bij onze mensen, klanten en uiteraard onszelf om steeds weer voor de meest duurzame en kloppende keuzes te gaan.

Een greep uit de dingen die ik heb gedaan:
Traditionele Chinese Geneeswijzen (nu studerend), Reiki 1, Cursus chakramassage, Hatha yoga opleiding, Training Hypnose, Life- en businesscoaching van inmiddels honderden vrouwen en mede ontwikkelaar methode Shine, Thrive en Teach –> om vrouwen hun Purpose in Life te laten vinden en dit te vertalen naar een eigen bedrijf.