Zoeken

New date Master Presenter: 20 - 22 november 2023!

Nextlevelhumanity_logo
TNBW-By Martine van der Moolen-2

together we rise

Bij Next Level Humanity ontmoet je vrouwen uit allerlei hoeken en achtergronden: van ondernemers tot specialisten in de zorg, van managers in het bankwezen tot salesmanagers, van advocaten tot creatievelingen. Elke vrouw heeft haar eigen achtergrond en is er net als jij klaar voor om het roer (stap voor stap) om te gaan gooien! We leren continu van elkaar en dat maakt een reis via NLH zo bijzonder. Er ontstaan samenwerkingen, connecties en vriendschappen voor het leven. Je stapt in een hechte Community waarin we elkaar supporten en tot grote hoogtes brengen. Wij kijken niet naar wat je mist, maar naar ALLES wat je in je hebt. We hebben een neus voor potentie en laten je ervaren waar je kunt zijn in al je grootsheid. Je gaat letterlijk UIT je hoofd NAAR je hart. Scroll naar beneden voor enkele bijzondere verhalen.

Ik wens dit elke vrouw toe

Carola Otten

 
Mabel en Crystal creëren een energie die je niet kunt vertalen in woorden. De livedagen zijn een complete ervaring. Ik wens elke vrouw die op zoek is naar haar “purpose in life” dit toe. Naast Mabel en Crystal staat er een fantastisch team klaar die je waar nodig ondersteunt met raad en daad. Het ontmoeten van zoveel mooie en gelijkgestemde vrouwen, met ieder hun eigen verhaal, is zo onwijs bijzonder. Je leert van en met elkaar en lift elkaar daadwerkelijk naar een hoger niveau. Ook het samenwerken met je Mastermindclub is onwijs leerzaam en gezellig en  kan zomaar eens leiden tot lifetime friendships!
 
x Carola
 
Over TNBW Academy. Carola is nu eigenaar van jijechtinbeeld.

Wat als het mis gaat, naar Stel dat het me lukt

Suzanne Harper

Opgesloten in een gouden kooi, zo voelde ik mezelf voordat ik in 2019 TNBW Academy besloot te gaan volgen. Ik had een goede baan met een goed salaris, een mooie auto en goed toekomstperspectief. Wat wil je nog meer, zou je denken? En toch was ik echt niet blij. Ik voelde me letterlijk opgesloten in mijn eigen leven. Bang om keuzes te maken, stel dat ik mijn baan kwijt raak, kan ik dan de rekeningen nog wel betalen? Hoe ziet mijn toekomst er dan uit, zonder de zekerheid van een vaste baan met goed inkomen? Zoveel vragen die al veel te lang dagelijks door mijn hoofd speelden en al de energie uit mijn lichaam zogen.

Totdat ik een ‘’Clarity Call’’ met Crystal had. Dat gaf mij letterlijk de ‘’clarity’’ die ik nodig had. Ik voelde meteen een klik, alsof ik eindelijk iemand gevonden had die mij gewoon begreep. Ik besloot me in te schrijven voor de Academy.

Vol verwachting en licht gespannen startte ik aan de eerste live dagen. Wel weer met die vervelende stem in mijn hoofd: stel dat dit mij niet verder zou brengen, wat dan? Ik had al zoveel dingen geprobeerd. Ik weet nog dat ik na de eerste live dagen langzaam mijn vertrouwen en energie terugkreeg, maar nog geen idee had waar dit toe zou leiden. Gedurende het traject kreeg ik zoveel vertrouwen, dat mijn mindset compleet veranderde. Van ‘’wat als het mis gaat’’ naar Stel dat het me lukt’’? Met die gedachte nam ik ontslag op mijn werk nog voor het einde van het programma. Ik heb uiteindelijk een jaar lang tijd genomen om te bedenken hoe mijn toekomst eruit moest gaan zien. Wat vind ik belangrijk en wat wil ik zeker terug zien in mijn leven? Het was het beste jaar ooit. Mijn creativiteit kwam terug, ik barstte van de energie en ik startte mijn eigen bedrijf: A Perfect Jane, vernoemd naar mijn hond Jane.

Al jaren eet ik vegan, maar kon op het gebied van schoenen niets leuks vinden. Tijdens de visualisaties op de live dagen kwam steeds meer naar voren dat ik iets wilde doen met dieren en mode. Hoe gaaf dat dan bijna een jaar later A Perfect Jane opgericht is.

A Perfect Jane is ontworpen voor echte modeliefhebbers, die er graag goed uit willen zien, een bijdrage willen leveren aan een betere wereld, zonder concessies te hoeven doen in looks & kwaliteit. Cruelty-Free & Vegan, Sustainable & Looking Great. Dat is onze missie.

De knalgroene zool, geprint in een bladnerf laat je zeker opvallen. Het is een knipoog naar de duurzame trendy boots van A Perfect Jane.

Heel soms komt er iets prachtigs op je pad...

Anne de Man

Acht maanden geleden stapte ik ’s morgens in de auto. Ik was moe en mijn hoofd zat bomvol met dringende to do’s waar ik niet aan toe zou komen de komende twee dagen.
 
In de uitleg op de website klonk het allemaal wel een tikje zweverig: ik zou op zoek gaan naar mijn purpose (voor mij: visie, missie, strategie) en mijn business leren builden. En ook woorden als mediteren, manifesteren, healen, feminien en masculien had ik zien langskomen. Het zei me weinig. Niet in de zin dat ik er nooit van gehoord had, maar als nuchter mens had ik daar niet zoveel mee, vond ik.
 
Aan de andere kant: ik leer graag en ik moet toch ergens het gevoel hebben gehad dat die harde stoere ik misschien de weg versperde voor een rustigere en gelukkigere versie van mezelf. En sowieso kon ik wel wat hulp en lef gebruiken bij de voorzichtige wens om een eigen bedrijf te starten.
 
Acht maanden later ben ik op de afsluitdag, de laatste van de vijf livedagen van TNBW Academy. Crystal en Mabel vragen wie er iets wil vertellen over de afgelopen maanden en over waar je nu staat.
 
Ik sta op om mijn verhaal te delen Met een glimlach en trots vertel ik waar ik vandaan kwam en welke weg ik heb afgelegd vanaf die eerste cursusdag tot nu. Ik zocht mezelf, wilde zachter zijn, maar had geleerd die kant te verbergen onder een hardere laag, vol stress, vaak boos op mijn emoties, me regelmatig onbegrepen voelend en zonder liefde voor mezelf.
 
En nu sta ik daar en kijk ik naar de vrouwen om me heen. Ik vertel hoe alles is veranderd: ik heb geleerd om anderen maar vooral mezelf te vergeven, ik dùrf nu lief en zacht te zijn en ik kan in de spiegel kijken en een mooie vrouw zien. Ik laat mijn emoties toe; ik herken ze, erken ze en kan nagaan wat ik op dat moment nodig heb. Ik vind het interessant en leuk om open te staan voor signalen, er gebeurt heel veel waar ik best iets achter mag zoeken.
Ik leg ze uit dat ik mijn baan heb opgezegd en met heel veel plezier en vol overgave bezig ben aan de startup van mijn eigen onderneming. Er is geen stress meer van die ploeterbaan van maandag tot vrijdag waar ik telkens weer zonder energie van thuiskwam.
 
Ook vertel ik over de basis van alles, mijn purpose. En over het verantwoordelijkheidsbesef dat ik anderen op welke manier dan ook wil inspireren als zij daarvoor open staan.
 
Het waren echt acht pittige maanden. Ik heb keihard gewerkt, heel veel moeten leren en veel tijd besteed aan mezelf om dit proces te doorlopen. Maar het is gelukt. Er is zóveel veranderd, ìk ben zoveel veranderd. Of nee, ik ben mezelf geworden. Eindelijk.
 
Heel soms komt er iets prachtigs op je pad dat jouw hele richting kan veranderen. Bij mij is dat gebeurd en ik ben het vol overgave aangegaan.
 
Doe dat ook: stap er in als je ergens het gevoel hebt dat het je kan helpen om jezelf te vinden. Er is echt niets mooiers dan dat. Vertrouw erop dat het goed komt. En vooral: heb er plezier in!
Door dat berichtje ben ik in TNBW Academy gestapt en een wereld ging voor mij open. Ik kwam in een warm bad en maakte meteen een diepe connectie met vrouwen die ik helemaal niet kende. Ik heb me voor het eerst kwetsbaar opgesteld en voelde ook dat het kon. Ik maakte kennis met visualisaties en plezier maken met dansen en lachen. Het waren hele leuke en gekke dingen die ik nog nooit had meegemaakt. 
Voordat ik voor mezelf was begonnen in 2007 had ik een hele goede baan in de pharma met bij behorend topsalaris en alles wat erbij hoort zoals lange dagen, veel kilometers maken en heel veel bonussen. Doordat ik in die tijd een burn-out kreeg leerde ik mezelf beter kennen en paste die baan niet meer bij me. Toen heb ik voor de eerste keer alles omgegooid en de spannende stap genomen om voor mezelf te beginnen met het vak waarvoor ik had geleerd en ook nog steeds heel goed bij me past. Ik ging creatieve cursussen en workshops geven. Ik ben docent creatieve vakken en kon zo mijn passie delen. De webwinkel met knutselmateriaal (lazoe.nl) kwam redelijk snel daarna. De routine was best fijn, maar ik ontdekte ook dat er bore-out bestaat. Ik kwam niet verder, voelde me stom en afgestompt. Ik had behoefte aan input, nieuwe energie en inspiratie.
 
In 2019 heb ik toen TNBW Academy gevolgd en moest toch wel even een drempel over. Een financiële drempel. Alles wat ik normaal verdiende ging de webwinkel weer in en ik had nog nooit zoveel voor mezelf uitgegeven. Nou weet ik dat het van onschatbare waarde is wat ik bij NLH heb geleerd (en nog steeds). Ik ben gestopt met mijn webwinkel. Dat had ik echt nooit gedacht want het was mijn “kindje”, mijn alles. 
De verdieping en uitdaging heb ik gevonden in LazoeArt. Ik focus mij op wat creativiteit voor je kan doen. Ik verkoop niet meer het materiaal maar het effect. Dat doe ik door trainingen en workshops te geven met diepgang voor vrouwen die iets meer willen dan knippen & plakken. Ik ben docent maar ook Expert & Coach Craftfulness. Alles wat ik in de afgelopen 35 jaar heb geleerd kan ik nu toepassen en overbrengen aan anderen. Al vanaf mijn basisschool ben ik bezig met creativiteit maar er werd altijd gezegd dat dat niet een echte baan was. Nu heb ik alle sluizen opengezet en stroomt het al een malle. Ik doe niet alles wat ik kan tegelijk maar ben wel alles tegelijk. Dat is nu 1 geheel!
 
Lara van de Hoef-de Weerd
Is Craftfulness Expert & Coach in haar eigen bedrijf www.lazoeArt.nl, ontwikkelaar van de burn-out preventie methode ALIGN, auteur van verschillende creatieve boeken en e-books, begeleider van leerkrachten in het PO op het gebied van Kunst, docent creatieve vakken VO, vakdocent kunst PO, kunstenaar (schilderijen en Art collages), enorme voorstander van ontwikkelen van creativiteit in allerlei vormen.

Van Duizendpoot naar Vlinder

Shireen Bruggeling – Hommes

Ik heb TNBW Academy gevolgd omdat ik me zo herkende in veel punten die Mabel en Crystal benoemden in een Masterclass. Vooral het stuk van duizend dingen leuk vinden en er ook best goed in zijn, maar toch iets doen wat niet lijkt te kloppen. Een andere weg in willen slaan, maar toch vastlopen op de rotonde van gedachten. Andere baan, voor mezelf beginnen? What to do? Beide paden hadden onvoldoende vertrouwen. En dat was wel echt wat ik zocht: vertrouwen!
Vertrouwen om de duizenden dingen die ik deed los te laten. Ze in te mogen zetten wat voor mij klopt, maar ook echt van betekenis is voor een ander. Vrijheid en regie! Kritisch als ik was (en ook gerust nog ben) vroeg ik me wel af of TNBW Academy mij hierbij écht kon helpen. Ik had tenslotte al zoveel gedaan aan persoonlijke ontwikkeling. Vaak was dit wel vanuit wat er door een werkgever was voorgesteld. En dit voelde echt goed voor mij. Mijn keuze, mijn regie, mijn gevoel. En dat ik mezelf toestemming kon geven om groots in mezelf te investeren was dus stap 1 naar toelaten van overvloed. Acties koppelen aan intern verlangen ipv acties vanuit het hoofd en een resultaat.
En hallelujah wat was dit een verademing. JA zeggen tegen mezelf. Dat het vertrouwen uiteindelijk in jezelf zit en niet in een ander dat wist ik wel. Maar dat dit in 3 maanden tijd zo’n change of life zou zijn dat had ik niet kunnen dromen. FREEDOM! Ik voel dat ik weer mag fladderen en mag rusten op de mooiste plekken. Ik heb die regie weer en het leukste is: ik zie de schoonheid van een ander ook veel meer. Streng zijn voor jezelf is tenslotte streng zijn tegen een ander en vice versa.
Ik ben groot ambassadeur geworden van TNBW. Sterker nog, ik heb er mijn werk van gemaakt. Van betekenis mogen zijn voor een mooiere wereld. Dit is wat ik te doen heb zonder jezelf in 1000 bochten te wringen.
“Ieder is de maker van zijn eigen geluk” – een quote die in Latijn op mijn mans lichaam staat getatoeëerd. En dat is wat het is. En dat je dit NIET alleen hoeft te doen, maar juist met het toelaten van de schoonheid van inspiratie en inzichten van een ander; dit laat je vliegen. Like a butterfly! ❤️

Van overleven naar LEVEN

Linda Koomen

Ik had mijn leven goed voor elkaar, was succesvol, lekker salaris, lease-auto onder mijn kont en ik maakte de ene na de andere promotie. Het masculiene werken, altijd maar doorgaan, onvoldoende om hulp vragen, dat was ik. Het zag er allemaal prima uit, maar al mijn tijd en energie gingen naar mijn werk en langzaamaan verloor ik mijzelf uit het oog. Van die powervrouw die altijd alle ballen in de lucht hield naar een zielig hoopje mens. 

En toen kwam er een masterclass van TNBW op mijn pad. Zonder enige twijfel kan ik zeggen dat TNBW één van de beste dingen is die me is overkomen. Ik voelde in elke vezel van mijn lichaam dat dit traject voor mij bedoeld was en doe dat nog steeds. Wat een geweldige ervaring! Ik heb belangrijke keuzes gemaakt, geniet weer van elke dag en ik doe  wat ik écht leuk vind.

Sinds 2020 ben ik werkzaam bij de allerleukste werkgever van het land: TNBW 🙂 en trots op het feit dat ik nu betekenisvol werk mag doen en een verschil kan maken. Ik leef mijn mooiste leven en vertrek in april met mijn gezin naar Valencia voor 3 maanden om daar te gaan wonen en werken.

ENTHOUSIAST GEWORDEN

Dat kunnen we ons goed voorstellen. Je bent van harte welkom!
Vele vrouwen gingen je voor en kozen voor een leven vol vrijheid, voldoening en passie.

Boek een gratis en vrijblijvende Clarity Call.

Voel je aan alles dat een traject bij TNBW voor jou is, maar vind je het ook spannend?

Twijfel je of je nu wilt starten? Of heb je nog praktische vragen? Blijf er niet zelf mee zitten en plan een persoonlijk gesprek met ons in. Uiteraard gratis en geheel vrijblijvend.

We spreken je graag snel!

NextLevelHumanity_MabelCrystal
Master_Presenter_Mabel

new website is live

Time for a new chapter:
Next Level Humanity goes global!

Check my brand new English website here. ✨ 

With love,

Mabel