Zoek

New date Master Presenter: 20 - 22 november 2023!

Nextlevelhumanity_logo

Wat is vrouwelijke kracht?

Mijn keerpunt

De eerste keer dat ik heel bewust vrouwelijke kracht meemaakte, was toen ik op een keerpunt in mijn leven stond. Ik wilde mijn leven anders invullen. Ik wilde terug naar mijn kern. Ik wilde daarvoor aan de slag met mezelf en gaf me op voor een week inspiratiezeilen. Op een mooie, grote boot. In Turkije. Met 13 andere deelnemers. En met twee coaches. Twee vrouwen.

Vrouwelijke kracht

Daar ontmoette ik haar: een van de twee coaches had meteen mijn aandacht. Ik begreep in eerste instantie niet goed waarom. Ze fascineerde me. Ik vond haar mooi en ik vond haar krachtig. Maar ik kende natuurlijk genoeg mooie, krachtige vrouwen. Toch was ze anders.

Wanneer ik met haar praatte, voelde ik me gehoord. Wanneer ik naar haar keek, voelde ik haar diepe zelfvertrouwen. Wanneer ik haar aankeek, voelde ik warmte. En ik dacht alleen maar: „Zo wil ik ook zijn.”

Ik besefte me dat wat ik bij haar zag, vrouwelijke kracht was. Een voor mij toen nieuwe soort kracht. Ik was de mannelijke kracht gewend en had die sterk ontwikkeld bij mezelf: daadkracht, resultaatgerichtheid, korte termijn focus, status, winnen en actie. Ik ervoer daar voor de eerste keer bewust een kracht die voortkomt uit kalmte, loslaten, geven, visie, spiritualiteit, compassie en rust.

We hebben het allemaal!

Gedurende die week op de boot zag ik nog niet in dat – hetgeen ik zo mooi vond aan haar – ikzelf ook allemaal in huis heb. Dat iedere vrouw dit in huis heeft. Ik mocht het nog gaan ontdekken. Ik mocht gaan leren leven vanuit een balans tussen de twee verschillende krachten.

Dat ben ik gaan doen. Sterker nog, dat ben ik nog steeds aan het doen. Ik merk dat het een voor mij en voor vele andere vrouwen ontgonnen gebied is, die vrouwelijke kracht.

Maar bovenal merk ik dat hoe dieper mijn zelfvertrouwen zich in mij manifesteert, hoe grootser en krachtiger ik word, maar belangrijker nog: hoe grootser en krachtiger andere vrouwen ook mogen zijn.

Dat is volgens mij ook de sleutel van onze missie „De wereld inspireren met vrouwelijke kracht”: eerst werken aan je eigen krachtige, evenwichtige fundament en vanuit daar je verbinden met andere krachtige vrouwen. Samen maken we het verschil.

NextLevelHumanity_MabelCrystal

meet the founders

Next Level Humanity komt voort uit de visie dat de wereld behoefte heeft aan een nieuw soort leiderschap, namelijk vanuit een balans in masculiene en feminiene waarden. Aan mensen die het verschil maken om de wereld radicaal verder te brengen. Wat hier voor nodig is, is dat zoveel mogelijk mensen gaan leven en ondernemen vanuit hun Purpose in Life.

TNBW
academy

TNBW
academy

eindelijk maandag
the course

eindelijk maandag
the course

infinite potential

infinite potential

onze laatste blogs

Master_Presenter_Mabel

new website is live

Time for a new chapter:
Next Level Humanity goes global!

Check my brand new English website here. ✨ 

With love,

Mabel